Hvordan sikre bedriftens data og informasjon med eDOCS Defence

Webinaret viser hvordan eDOCS Defence kan legge et ytterligere lag med sikkerhet på dine dokumenter og informasjon, særlig for å indre interne trusler.

Picture of Oddvar Sæth

Oddvar Sæth

PUBLISERT

22.03.2023

LESETID

1. min

I dette webinaret vil eksperter fra OpenText gå igjennom hva det å implementere eDOCS Defence vil gi din organisasjon, og hvordan du som systemeier muligens kan sove noe bedre ved å vite at databrudd overvåkes og varsles.

 

Hva er eDOCS Defence?

Fullstendig sikkerhet for sensitive data krever flere lag med forsvar, og dette gjøres av eDOCS Defence via aktivitetsovervåking og kryptering (encryption at rest) i eDOCS.

Dere er sannsynligvis allerede godt beskyttet mot trusler fra utenforstående, men innsidetrusler er faktisk årsaken til de største sikkerhetsbruddene som finnes – og de er ekstremt kostbare å utbedre!

Det første trinnet i å beskytte sensitive data er å vite hvor de er og hvem som har tilgang til dem.

Med eDOCS Defence vil enkeltfiler krypteres på bibliotek-/dokumentservernivå og kun personer med rett tillatelse til filene vil kunne de-kryptere og lese. Mange opplever mangel på tilsyn og kontroll over hvem av våre ansatte som har tilgang til konfidensiell, sensitiv informasjon. Vi mangler kanskje også oversikt over hva slags tilganger de har. Ved å implementere aktivitetsovervåking kan bedrifter lettere og raskere identifisere mistenkelig atferd og redusere risiko før de resulterer i datainnbrudd.

Webinaret over går gjennom de viktigste funksjonene i eDOCS Defence.

Relaterte innlegg

webinar (Opptak)

OpenText Decisiv virksomhetssøk- "google" for intern informasjon

Opptak fra webinar om OpenText Decisiv, en applikasjon for google-lignende virksomhetssøk på tvers av systemer i din bedrift,.

Les mer
Read more
webinar (Opptak)

Product Spotlight: pdfDocs

pdfDocs er et kraftig, profesjonelt PDF-verktøy for produksjon og redigering av PDFer. Dette er opptak av et webinar om pdfDocs fra 21. januar 2021.

Les mer
Read more
webinar (Opptak)

Task Automation for eDOCS

Opptak fra webinar om Task Automation for eDOCS - en tilleggsmodul for arbeidsflyter og automatisering av oppgaver og dokumentprosesser

Les mer
Read more