OpenText Decisiv virksomhetssøk- "google" for intern informasjon

Opptak fra webinar om OpenText Decisiv, en applikasjon for google-lignende virksomhetssøk på tvers av systemer i din bedrift,.

Picture of Oddvar Sæth

Oddvar Sæth

PUBLISERT

26.01.2023

LESETID

1. min

Se opptak fra webinaret om OpenText Decisive - en "google" for søk etter intern informasjon i din bedrift, på tvers av systemer. 

Bedriftens innhold, informasjon og kompetanse er kanskje det mest verdifulle vi har. Dessverre, etter hvert som flere og flere data lagres, blir de spredt over hele virksomheten – noe som gjør det vanskelig å få tilgang til og orientere seg i det du trenger. Å finne rett informasjon blir svært utfordrende.

OpenText ™ Decisiv ™ gir en enkelt, enhetlig måte å søke på tvers av alle informasjonskilder – inkludert Exhange, SharePoint, Teams, eDOCS, SAP, ContentSuite ++.

Decisiv bruker dataanalyser og maskinlæring for raskt å finne relevante dokumenter, saker og innhold. Den treffer automatisk søkeordene med konseptuell analyse og sofistikert filtrering, og gir et mer komplett og praktisk sett med resultater.

I dette webinaret presenterer eksperter fra OpenText de viktigste funksjonene i denne løsningen. 

Relaterte innlegg

webinar (Opptak)

Hvordan sikre bedriftens data og informasjon med eDOCS Defence

Webinaret viser hvordan eDOCS Defence kan legge et ytterligere lag med sikkerhet på dine dokumenter og informasjon, særlig for å indre interne trusler.

Les mer
Read more
webinar (Opptak)

Task Automation for eDOCS

Opptak fra webinar om Task Automation for eDOCS - en tilleggsmodul for arbeidsflyter og automatisering av oppgaver og dokumentprosesser

Les mer
Read more
webinar (Opptak)

Product Spotlight: pdfDocs

pdfDocs er et kraftig, profesjonelt PDF-verktøy for produksjon og redigering av PDFer. Dette er opptak av et webinar om pdfDocs fra 21. januar 2021.

Les mer
Read more