Webinar (opptak): Er informasjonen din egentlig AI-klar?

Nye AI-verktøy dukker opp daglig. Er det slik at vi kan la disse overta informasjonskaoset vårt. Vi skal se på hvordan gjøre informasjonen AI-klar.

Picture of Oddvar Sæth

Oddvar Sæth

PUBLISERT

22.02.2024

LESETID

2. min

Opptak fra webinar:
"Er informasjonen din egentlig AI-klar?"

Kan vi overlate informasjonskaoset til robotene nå?

I dette webinaret skal vi snakke om hvilke grep bedrifter må ta før de kan ta i bruk, eller i det minste få mest mulig nytte av, AI-verktøy for informasjonsforvaltning.

Mange er nysgjerrige på CoPilot og andre verktøy, og hva slags muligheter disse gir oss i vårt daglige arbeid som kunnskapsarbeidere. Vi ser på noen av mulighetene og begrensningene, og kommer med noen anbefalinger til hva bedrifter kan gjøre i CoPilot.

 

Hvem møter du i dette webinaret:

kari2-16Christine Berg Olsen

Rådgiver i Contesto. Christine har mange års erfaring med informasjonsstyring, særlig innen organisasjoner og forbund. Hun har bakgrunn både som ansatt i organisasjon, og rådgiver for flere organisasjoner via Contesto. 

 

Thomas-1
Thomas Grønlie

Rådgiver i Contesto. Lang erfaring med informasjonsforvaltning og strategi. Hjelper bedrifter i digitalisering og utnytting av ny teknologi for å øke verdiskapningen.

 

 

Sjekk også ut disse webinarene

webinar (Opptak)

Hvordan sikre bedriftens data og informasjon med eDOCS Defence

Webinaret viser hvordan eDOCS Defence kan legge et ytterligere lag med sikkerhet på dine dokumenter og informasjon, særlig for å indre interne trusler.

Les mer
Read more
webinar (Opptak)

Opptak av webinaret "5 utfordringer innen informasjonsstyring hos organisasjoner og forbund"?

Opptak fra webinar om Informasjonsstyring i organisasjoner og forbund, utfordringer og hvordan takle dem. Fyll ut skjemaet under for presentasjon.

Les mer
Read more
webinar (Opptak)

Product Spotlight: pdfDocs

pdfDocs er et kraftig, profesjonelt PDF-verktøy for produksjon og redigering av PDFer. Dette er opptak av et webinar om pdfDocs fra 21. januar 2021.

Les mer
Read more