6 Grunner til å velge eDOCS InfoCenter i skyen

eDOCS InfoCenter er nå tilgjengelig i skyen - Contesto Cloud.

Picture of Oddvar Sæth

Oddvar Sæth

PUBLISERT

21.03.2023

LESETID

2. min

TEMATIKK


Vi har nå etablert vår egen sky - Contesto Cloud - hvor vi vil tilby løsninger og applikasjoner for intelligent informasjonsstyring som SaaS-løsninger. Først ut er eDOCS InfoCenter, og her kan du lese 6 grunner til å velge eDOCS InfoCenter i skyen.

Lenger nede i artikkelen finner du også en video der CTO Geir Knudsen og Salgssjef Håvard Wilhelmsen Degnes har en skyprat om eDOCS Cloud.

1. Kutt kostbare servere og infrastruktur

Med eDOCS InfoCenter i Contesto sin cloud slipper du å leie servere og infrastruktur. Servere er for de fleste en betydelig kostnad. Med en abonnementsbasert prismodell er serverleie inkludert i månedlige brukerkostnader slik vi kjenner det fra andre SaaS-tjenester.

 

2. Dataene ligger lagret på norske servere

Contesto Cloud er driftet av vår norske driftspartner, Cegal. Serverne står i norske datasentre, og som kunde kan du være trygg på at dataene dine er sikret etter strenge norske og europeiske sikkerhetskrav og personvernregler.

 

3. Remote tilgang til dine dokumenter

Det å kunne ha sikker tilgang til dokumenter og informasjon også utenfor kontorets egne nettverk, er blitt en selvfølge. Med eDOCS InfoCenter i skyen er dette nå enklere enn noen gang. Ingen VPN eller Citrix-pålogging for å aksessere bedriftens egne server. All informasjon du trenger er tilgjengelig via en nettleser. Alternativt via M365-plattformen.

 

4. Ferdig integrert med M365 ut av boksen

Når du bruker eDOCS InfoCenter i Contesto cloud er det ferdig integrert med M365 ut av boksen. Det betyr at du logger deg på med din Microsoft-konto, og har dermed tilgang til alle funksjonene som ligger i M365 integrasjonen. 

 

5. Alltid siste versjon

Det slippes nye versjoner og funksjonalitet til eDOCS InfoCenter jevnlig. Dette vil alltid rulles ut i vår sky, og bli gjort tilgjengelig for våre kunder fortløpende. Det betyr at du får alltid siste versjon med de nyeste funksjonene.

 

6. Rask implementering og onboarding

Siste, men langt fra minst viktige, grunn til å gå for eDOCS InfoCenter i Contesto sin egen cloud er at du kommer raskere i gang. På egne servere krever det en langt lengre prosess med flere involverte parter. Nå kan vi raskt koble på nye kunder og brukere, tilby opplæring og gå live. Det er også enklere å skalere antall brukere opp og ned - noe som gir mer forutsigbarhet og kostnadskontroll for deg som kunde. 

 

VIl du ha en demo av eDOCS InfoCenter - eller en prat om hvilken driftsmodell som er best for deg? Klikk på knappen for å finne ledig tidspunkt hos en i Contesto-teamet:

Book et møte

 

Vi satte oss ned for en liten skyprat med CTO Geir Knudsen og Salgssjef Håvard Wilhelmsen Degnes:

 

Relaterte innlegg

artikkel

Kundestyrt produktutvikling: Contesto Signing

Contesto og Eksportkreditt gikk sammen om å utvikle en løsning som kobler dokumenthåndteringssystem som eDOCS og Sharepoint med elektronisk signering.

Les mer
Read more
artikkel

Dramatisk Digitalisering

Da Dramatikerne skulle digitalisere og effektivisere sin dokumenthåndtering ble Contesto en viktig partner. Les mer om prosjektet Dramatisk Digitalisering.

Les mer
Read more
artikkel

Lederen har ordet

CEO i Contesto, Christine Brandtzæg, deler noen tanker om intelligent informasjonsstyring.

Les mer
Read more