HubSpot Video

Elektronisk signatur som del av digital modenhet

Hva er elektronisk signatur, og hvor sikkert og trygt er det i forhold til en underskrift på et papir? Setsaas fra Signicat deler kunnskap og innsikt.

Picture of Oddvar Sæth

Oddvar Sæth

PUBLISERT

21.04.2022

LESETID

2. min

TEMATIKK

Signicat leverer løsning for elektronisk signatur. I dette innlegget snakker John Erik Setsaas om hvordan elektronisk signatur virker, hvilke fordeler dette representerer, og hvor langt vi har kommet i å ta dette i bruk. 

 

For mange er signatur ensbetydende med et navn som skrives på en prikkete linje nederst i et dokument. Men hvor sikkert er dette egentlig? Og hvilke fordeler har egentlig elektronisk signatur fremfor fysisk?

 
Last ned presentasjonen her:

Fyll inn e-postadressen din, så får du en lenke med presentasjonen som PDF. 

 

Flere presentasjoner og innlegg fra Digitale Dager:

 

 

 

Relaterte innlegg

video

Hvordan bygge en solid grunnmur for innovasjon

Christopher Frenning fra Microsoft Norge forteller hvordan innvoasjon og digitalisering henger sammen, og hvordan vi kan sikre velferden i fremtiden.

Les mer
Read more
video

Om Informasjonssikkerhet i frivillig sektor - samtale med NSM [Video]

Er frivillig sektor særlig sårbare og utsatt for datainnbrudd og cyberkriminalitet? Hør hva Roar Thon i Nasjonal Sikkerhetsmyndighet har å si om saken.

Les mer
Read more
video

Datasikkerhet fra et ECM perspektiv

Dean Roberts-Caiger fra OpenText snakker om datasikkerhet i ECM-kontekst, og hvor viktig det er å ha løsninger og praksis på plass.

Les mer
Read more