HubSpot Video

Digital Norway om digitalisering og digital transformasjon

Eirik Andreassen fra Digital Norway snakker om digitalisering, digital modenhet og digital transformasjon i norske bedrifter.

Picture of Oddvar Sæth

Oddvar Sæth

PUBLISERT

21.04.2022

LESETID

2. min

TEMATIKK

Digital Norway er en av landets viktige aktører for å drive frem digitalisering i offentlige og private virksomheter. 

I sitt innlegg på Digitale Dager 2022, viser leder for digital modenhet i Digital Norway, Eirik Andreassen, hvordan de jobber systematisk med å kartlegge bedrifters digitale modenhet.

Det er påfallende store gap mellom ulike personer i samme organisasjon, og hvordan de ser på sin egen digitale modenhet. Det er avgjørende at bedrifter tar tak i ulik oppfatning av både begreper og sin egen virkelighetsoppfatning. Først da kan bedrifter få større utbytte av sine digitaliseringsinitiativ.

Andreassen snakker også om viktigheten av å drive med både inkrementell digitalisering så vel som digital transformasjon.

 

Vår erfaring er at mange bedrifter opplever det som krevende å vite hvor man skal starte for å ta i bruk data og digitale teknologier. (Eirik Andreassen, Digital Norway)

 
Last ned presentasjonen her:

Fyll inn e-postadressen din, så får du en lenke med presentasjonen som PDF. 

 

 

Flere presentasjoner og innlegg fra Digitale Dager:


 

 

 

Relaterte innlegg

video

Nikolai Astrup om digitaliseringen av Norge [Video]

Nikolai Astrup forklarer hva som er utfordringer og muligheter for Norge og norske bedrifter når det gjelder digitalisering og digital modenhet.

Les mer
Read more
video

Kunnskap gir vekst - Forskerforbundet og digitalisering

Birgitte Olafsen fra Forskerforbundet presenterer hvordan de har jobbet med digitalisering og effektivisering i deres organisasjon.

Les mer
Read more
video

Hvordan bygge en solid grunnmur for innovasjon

Christopher Frenning fra Microsoft Norge forteller hvordan innvoasjon og digitalisering henger sammen, og hvordan vi kan sikre velferden i fremtiden.

Les mer
Read more