HubSpot Video

Se Toyota Financial Services fortelle hvordan de fikk kontroll på dokumenter og filer |Video]

Toyota Financial Services måtte få på plass en bedre løsning for dokumenthåndtering. De endte med eDOCS og Contesto som partner. Se IT-sjefen fortelle mer

Picture of Oddvar Sæth

Oddvar Sæth

PUBLISERT

06.02.2023

LESETID

1. min

Toyota Financial Service opplevde å ikke finne igjen filer og dokumenter de produserte og tok i mot.

Det var lite informasjon til brukeren om hvordan de skulle håndtere dokumenter, og dermed ble det litt opp til hver enkelt. Noen lagret lokalt, noen på felles disk, noen i OneDrive og så videre. 

Derfor startet IT-sjef Harald Auvi Kyvik prosessen med å finne en dokumenthåndteringsløsning for å hjelpe dem med dette og andre utfordringer.

Se IT-sjefen fortelle mer om hvorfor de valgte Contesto og eDOCS, og hva de har gjort for å effektivisere dokument-prosessene sine ytterligere. 

Se også Harald sin presentasjon på Digitale dager 2022, hvor han går mer i detalj på hvordan de har satt opp automatikk rundt dokumentprosessen sin. 

Relaterte innlegg

video

Hvordan lage struktur for informasjonsforvaltning

Vår Energi jobber systematisk med informasjonsforvaltning i blant annet eDOCS. I denne presentasjonen deler leder for IM i Vår Energi av sine erfaringer.

Les mer
Read more
video

Om Informasjonssikkerhet i frivillig sektor - samtale med NSM [Video]

Er frivillig sektor særlig sårbare og utsatt for datainnbrudd og cyberkriminalitet? Hør hva Roar Thon i Nasjonal Sikkerhetsmyndighet har å si om saken.

Les mer
Read more
video

Spar tid og unngå frustrasjon med denne utvidelsen i Office [Video]

Sliter du med formatering i Word? Se hvordan denne utvidelsen kan spare deg for tid og frustrasjon når du skal jobbe med et dokument i Office.

Les mer
Read more