Höegh Eiendom sikrer sine dokumenter i Contesto Cloud

Höegh Eiendom har modernisert dokumenthåndteringen ved å velge Contesto sin skyløsning for eDOCS. Les om overgangen til skyen og fordelene de har opplevd.

Picture of Oddvar Sæth

Oddvar Sæth

PUBLISERT

24.01.2024

LESETID

2. min

TEMATIKK

Höegh Capital Partners og Höegh Eiendom velger eDOCS i skyen med Contesto


Hoegh

I over et tiår har Höegh Capital Partners og Höegh Eiendom stolt på eDOCS for å håndtere sine viktige forretningsdokumenter. Med tiden utvikler teknologien seg, og med den kommer behovet for å modernisere og forbedre. Nylig tok Höegh steget fullt ut i skyen ved å velge Contesto sin skyløsning for eDOCS. Hvorfor denne overgangen, og hvilken innvirkning har det hatt på selskapet?

Starten på en ny æra for Höegh var markert med innføringen av eDOCS for rundt 12-13 år siden. En tradisjonell filbasert mappestruktur ble forvandlet til en sømløs og overvåket digital plattform, takket være en dedikert systemansvarlig og et øye for kvalitetssikring. Men med tiden kommer endring; systemet begynte å føles utdatert, og en tungvint brukeropplevelse pekte mot behovet for endring. Spørsmålet var om man skulle fortsette med eDOCS i ny drakt og på ny plattform, eller se etter noe helt nytt. Höegh valgte det første. 

Selskapet stod altså ved en veiskille: Fortsette med det kjente eller utforske nye horisonter. Med over 200.000 dokumenter som krever en strømlinjeformet lagring og organisasjon, ble Contesto sin eDOCS skyløsning valgt. Denne løsningen lovet ikke bare enklere tilgang og søk, men også en sjanse til å sy sammen systemet mer effektivt for internt bruk.

Overgangen har hatt merkbare effekter:
- Informasjonsflyten er strømlinjeformet.
- Brukeradopsjonen er forbedret med intuitive grensesnitt og Teams-integrasjon.

Med InfoCenter har man opplevd et ryddigere grensesnitt og enklere funksjonalitet. Selv om det var utfordrende å venne seg til å bruke nettleseren for dokumenthåndtering, har Teams-integrasjonen og tilgjengeligheten på flere plattformer gjort arbeidshverdagen lettere.

Etter 12 år med eDOCS og en vellykket integrasjon av skyløsningen, er Höegh mer enn fornøyd med å anbefale eDOCS InfoCenter til andre.

 

hoegh2

Financial Controller Lars Steinar Martinsen i Höegh Capital Partners er fornøyd med at eDOCS nå ligger i skyen - og kan med det slippe drift av dedikerte servere for programvare og dokumentarkiv. 

Relaterte innlegg

referanse

Wellesley Petroleum om innholdsplattformen Content Suite

Wellesley Petroleum har valgt ECM-løsningen Content Suite levert av Contesto, som sørget for enklere gjenfinning, færre duplikater og en enklere hverdag

Les mer
Read more
referanse

Kultur for struktur i Norges Idrettsforbund

Norges Idrettsforbund har gjennomført et digitaliseringsprosjekt sammen med Contesto. Les hvordan de gikk frem for å innføre en kultur for struktur.

Les mer
Read more
referanse

Contesto leverer IT-løsning til presidenten i Sør-Afrika

Presidenten i Sør-Afrika benytter arbeidsflytverktøyet TaskAutomation fra Contesto. Verktøyet gjør prosesser rundt dokumenthåndtering i eDOCS smartere.

Les mer
Read more