Se Toyota Financial Services fortelle hvordan de fikk kontroll på dokumenter og filer

Toyota Financial Services måtte få på plass en bedre løsning for dokumenthåndtering. De endte med eDOCS og Contesto som partner. Se IT-sjefen fortelle mer

Picture of Oddvar Sæth

Oddvar Sæth

PUBLISERT

23.10.2022

LESETID

1. min

Toyota Financial Service opplevde å ikke finne igjen filer og dokumenter de produserte og tok i mot.

Det var lite informasjon til brukeren om hvordan de skulle håndtere dokumenter, og dermed ble det litt opp til hver enkelt. Noen lagret lokalt, noen på felles disk, noen i OneDrive og så videre. 

Derfor startet IT-sjef Harald Auvi Kyvik prosessen med å finne en dokumenthåndteringsløsning for å hjelpe dem med dette og andre utfordringer.

Se IT-sjefen fortelle mer om hvorfor de valgte Contesto og eDOCS, og hva de har gjort for å effektivisere dokument-prosessene sine ytterligere. 

HubSpot Video

 

Se også Harald sin presentasjon på Digitale dager 2022, hvor han går mer i detalj på hvordan de har satt opp automatikk rundt dokumentprosessen sin. 

Relaterte innlegg

referanse

AWilhelmsen fikk kontroll på dokumentene sine med eDOCS

I kjølvannet av store svindelsaker i USA på 2000-tallet ble det innført strengere reguleringer og krav til dokumentasjon.

Les mer
Read more
referanse

Kultur for struktur i Norges Idrettsforbund

Norges Idrettsforbund har gjennomført et digitaliseringsprosjekt sammen med Contesto. Les hvordan de gikk frem for å innføre en kultur for struktur.

Les mer
Read more
referanse

Contesto leverer IT-løsning til presidenten i Sør-Afrika

Presidenten i Sør-Afrika benytter arbeidsflytverktøyet TaskAutomation fra Contesto. Verktøyet gjør prosesser rundt dokumenthåndtering i eDOCS smartere.

Les mer
Read more